Word donateur/sponsor!

Vrijwilligers

Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger worden? Versterk ons team! Enthousiast geworden door de verhalen van onze vrijwilligers? Dat is logisch, want het is ook bijzonder leuk! Misschien is het werk op de kinderboerderij ook iets voor jou! Ben je minimaal 16 jaar oud? Ben je gek op dieren en mensen en zoek je een zinvolle vrijetijdsbesteding? Bel dan eens met de kinderboerderij!

Beloningsbeleid Dierendal

Kinderboererij Dierendal werkt alleen met vrijwilligers zonder financiële tegemoetkoming.

Vrijwilligers

Kinderboerderij Dierendal zou nooit kunnen bestaan zonder de hulp van de vele vrijwilligers die zij heeft. Ook is er voor een aantal uur een beheerder per dag aanwezig. De volgende personen leveren een belangrijke bijdrage aan het dierenpark:

De vrijwilligers houden zich voornamelijk bezig met: hokken schoonmaken en opruimen en voeren van de dieren. Onderstaande willen zich persoonlijk even aan u voorstellen:

Gerben Nieuwland (postbode)

Gerben Nieuwland

Matthien van Houwelingen (beheerder volière)

DSC_0292

Christa (Website-, Socialmediabeheerder)

christa

Martijn (Website-, Socialmediabeheerder / Fotograaf)

IMG_3324

“Via mijn vrouw (Christa) ben ik vrijwilligerswerk gaan doen voor Dierendal. In eerste instantie was dit alleen om haar te helpen met de website, maar al snel ging ik ook af en toe mee op Dierendal helpen. Inmiddels hebben wij naast de website ook een Facebook pagina en een Youtube pagina onder ons beheer en maak ik ook veel van de foto’s en filmpjes die u van Dierendal op de website en social media aantreft.”

Rianne

Rianne vd Kooij

“Sinds de oprichting van de nieuwe kinderboerderij werkzaam als vrijwilliger. Man en dochter ook enthousiaste kinderboerderijliefhebbers. Dochter wil mij opvolgen als ze 16 is. Heerlijk werken met dieren en alle soorten medemens.”

Jan Hoogerbrug

Jan Hoogerbrug

“Zolang de kinderboerderij bestaat, kom ik regelmatig om het groen op en om Dierendal te onderhouden. Verder is mijn taak natuureducatie: n.l. het rondleiden van scholen. Het is leuk om kinderen te vertellen over alles wat groeit en bloeit. Tevens help ik met het begeleiden van activiteiten in de lesruimte van Dierendal.”

Thomas

dierendal

Thomas is de enige vrijwilliger die door de weeks praktisch dagelijks op Dierendal werkzaam is. Hierdoor kan hij de beheerder veel taken uit handen nemen wat erg prettig is gezien het beperkte aantal uren die de beheerder nog maar op Dierendal mag zijn.

Jan v.d. Kooij

Jan vd Kooij

“Ik woon is Boskoop en sinds ik gestopt ben met ‘werken’ in 2001 doe ik kleine klusjes en minder grote klussen op de kinderboerderij met veel plezier, meestal op dinsdagmorgen, zoals het opknappen van konijnenhokken, eendenonderkomens, reparatie’s aan hekken, tegelstraatjes en dakpannen, dus allemaal kleine werkzaamheden en reparaties die voorkomen op een kinderboerderij probeer ik i.o. te maken. Waarom uit Boskoop naar Dierendal in waddinxveen? Gewoon omdat Rianne Kanters van de coördinatie (mijn dochter) mij in 2001 vroeg karweitjes op de kinderboerderij te komen doen, nou en dan doe je dat toch?”

Jacqueline

Jacqueline-225x300

Dieuwke Mulder en Martijn Roep

IMG_1348-150x150

Hennie

Hennie-225x300

Jos

Jos

Rianne

Rianne

Wilfred

Wilfred

Helen

helen

Vera

Vera

Johan Kleton

Johan Kleton

Johan Slappendel

Jan Slappendel

Djara Valk

Djara valk

Anita

Anita

Joyce Hogerbrugge

Joyce Hogerbrugge