Skip to main content

Kom eens langs!

Op Kinderboerderij Dierendal organiseren wij met grote regelmaat leuke activiteiten, educatieve middagen en doe-activiteiten. De doe-middagen worden georganiseerd door onze vrijwilligers Hennie en Jacqueline. Ook zijn onze tuinman Jan en imker Annet vaak betrokken bij de educatieve middagen. De meeste van onze activiteiten zijn educatief, maar natuurlijk ook gewoon heel leuk om te doen.

Zo is er op Kinderboerderij Dierendal altijd wat te beleven! Kijk wat er binnenkort te beleven is op Dierendal in de agenda.

Agenda

Woensdag 7 juni 2023 Schaapjes beplakken met wol ism het Gouweplein.

Toegang is gratis, wel van tevoren opgeven bij Dierendal!

Tijden: 13.30 uur en 15.00 uur.

Zaterdag 10 juni 2023 educatieve middag vanaf 14.00 uur.

Imker Annet en Jan de tuinman vertellen over de bloemetjes en de bijtjes!

Juli/augustus en september:

Vlinderexpositie in de educatieve ruimte op Dierendal

Verkoop van producten

Op Dierendal worden verschillende producten verkocht waarmee je de kinderboerderij steunt. Op dit moment zijn de volgende producten op Dierendal te koop: 

 • Eieren 6 stuks €2,10
 • Eieren 10 stuks €3,50
 • Potje honing (250 gr) €5,50
 • Pot honing (450 gr) €7,50
 • Boerderijs (prijs afhankelijk van het soort ijs)
 • Koffie €1,00
 • Thee €0,50
 • Potje mais €0,50
 • Limonade € 0,50

Vakantieopvang

Zoek je een vertrouwd vakantieadres voor uw huisdier? En draag je onze kinderboerderij een warm hart toe? Denk dan eens aan onze opvang voor vakantiedieren. Dit mag helaas niet zomaar op de kinderboerderij vanwege het besmettingsgevaar voor onze eigen dieren. Maar, Ellen van Helden biedt privé bij haar thuis de mogelijkheid om kleine huisdieren tijdens een vakantie te verzorgen. 

De opvang is alleen bedoeld voor  hok- en kooidieren zoals kleine knaagdieren, konijnen, cavia’s en kooivogels. Deze dieren verblijven tijdens de vakantie in hun eigen verblijf. Ook moet je zelf het voedsel en andere benodigdheden meenemen. Meer weten en/of reserveren? Mail ons of bel met Ellen (na 16.00 uur). 

Voor het verblijf en de verzorging van jouw dier vraagt Ellen een vergoeding (zie onder). De opbrengst van de dierenopvang gaat naar Dierendal!

Aantal dieren (konijnen en cavia's) Per dag Per week
1 dier per hok €3.50 €25
2 dieren per hok €5.25 €37,50
3 dieren per hok €7.25 €45,-

 

Aantal dieren (kleine knaagdieren en vogels) Per dag Per week
1 dier per hok €2,- €15,-
2 dieren per hok €3.50 €20,-
3 dieren per hok €4.50 €25,50
4 of meer dieren per hok In overleg In overleg

Verhuur leslokaal

Zoek je een mooie, functionele ruimte voor bijvoorbeeld een verjaardag, vergadering of een andere speciale gelegenheid? Het is mogelijk om, buiten openingstijden, het leslokaal van Dierendal te huren. De prijs voor de huur van het leslokaal is €150,- welke vooraf voldaan moet worden. 

Daarnaast zijn er vanwege de gezondheid en veiligheid van onze dieren wel een paar voorwaarden:

 1. Er zal geen harde muziek worden gedraaid of herrie worden gemaakt. Hiervan kunnen onze dieren namelijk angstig worden. 
 2. Dierendal is een rookvrije kinderboerderij. Er mag dus alleen buiten het hek worden gerookt. 
 3. Als er dieren in de buurt zijn, zal er niet gerend worden. Hiervan kunnen onze dieren schrikken. 
 4. De huur van het leslokaal is inclusief gebruik van de keuken. Deze moet in dezelfde staat worden achtergelaten als waarin deze werd aangetroffen bij binnenkomst. 
 5. Er zijn alleen besloten bijeenkomsten mogelijk op Dierendal. 

Voor vragen, of voor reserveringen, kun je dagelijks terecht (tussen 15.00-16.30) bij onze beheerder, telefoonnummer: 0182-610777. De reservering is pas definitief als het bestuur akkoord is gegaan met de aanvraag en indien er een contract waarin de voorwaarden staan vermeld is ondertekend. 

Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen.