Word donateur/sponsor!

Dienstverlening

Verkoop van producten

Dierendal verkoopt verschillende producten. Met de aankoop van deze producten steunt u de kinderboerderij. De volgende producten zijn op Dierendal te koop:

Eieren 6 stuks €1,80
Eieren 10 stuks €3,00
Potje honing (250 gr) €4,50
Pot honing (450 gr) €7,50
Boerderijs (prijs afhankelijk van het soort ijs)

Verder kunt u voor 50 eurocent een potje mais kopen t.b.v. de dieren op Dierendal.
Tevens is het mogelijk koffie (€1,-) en thee (€0,50) te kopen.

Vakantiedieren

Zoekt u een vertrouwd vakantieadres voor uw huisdier? Op de kinderboerderij mag dat helaas niet vanwege het besmettingsgevaar voor onze eigen dieren. Maar we kunnen U een oplossing aanraden en dat is er eentje waarmee u ons nog steunt ook.

Ellen van Helden biedt privé bij haar thuis de mogelijkheid om kleine huisdieren tijdens uw vakantie te verzorgen. Dit geldt alleen voor hok- en kooidieren zoals kleine knaagdieren, konijnen, cavia’s en kooivogels. Deze dieren dienen in hun eigen verblijf aangeboden te worden. Voor voedsel en benodigdheden zorgt u ook zelf. Meer weten en/of reserveren? Mail ons of bel Ellen.

Voor het verblijf en het werk dat de verzorging van uw dier met zich meebrengt vraagt Ellen een vergoeding (zie onderstaande tabel). Maar nu komt het: De opbrengst gaat in zijn geheel naar Dierendal! DUS U STEUNT ONS!!

Tarieven:

tarieven

Uitleendieren

Uitleendieren ?? NEEN ! Alternatief ?? JA
Zo nu en dan wordt ons gevraagd of het mogelijk is om dieren te lenen van de kinderboerderij. Dit bijvoorbeeld voor educatieve doeleinden.
U moet begrijpen, dat dieren gestrest raken tijdens een transport. Bovendien is uit ervaringen in het verleden gebleken dat de voorzieningen ter plaatse meestal pover zijn.
Ons antwoord is daarom simpel: Nee ! Hoe loffelijk alle ideeën van de vragers ook zijn, het dierenwelzijn gaat bij ons voor alles.
Wel bestaat er een alternatieve oplossing: Kom met uw hele groep of klas naar Dierendal en organiseer uw evenement bij ons. Het is beter voor de dieren en u heeft een uitstapje.
E.e.a. vergt natuurlijk organisatie en overleg. Bel of mail ons daarom en vraag naar onze beheerder Rens Boogaard.

Verhuur van de locatie Dierendal

Heeft u bijvoorbeeld een verjaardag of een andere speciale gelegenheid? Het is mogelijk om het gebouw van Dierendal te huren. Het is een leuke omgeving om te vertoeven. Vanzelfsprekend zijn er wel een paar huisregels waar u zich aan dient te houden. Deze zijn met name opgesteld om de rust van de aanwezige dieren niet te verstoren. Het huren van het leslokaal gebeurt alleen onder de volgende voorwaarden:

1. Er zal geen herrie worden gemaakt
2. Er zal geen harde muziek worden gedraaid
3. Er zal niet worden gerend
4. Het leslokaal en het keukentje worden in dezelfde staat achtergelaten als waarin men deze aantrof bij binnenkomst.
5. Er zal binnen niet worden gerookt
6. Er worden geen derden toegelaten
7. De huurprijs van €150,- zal contant worden voldaan.

Voor vragen kunt u dagelijks terecht (tussen 15.00-16.30) bij onze beheerder, telefoonnummer: 0182-610777. U dient een contract te ondertekenen waarin deze voorwaarden ook staan vermeld.